Coola butiker i Paris!

På gatan Rue Saint-Honore ligger det en ball butik som heter Colette. Vad som är speciellt med denna butik är att den är mycket trendig och den har ett brett sortiment. Allt från design kläder (som kan ligga på 5000 Euro) till små små nyckelringar i olika figurer för 1 Euro. Colette har 3½ olika våningar och du hittar allt från, smycken, klänningar, kostymer, iponeskal, tygarmband, hudkrämer you name it!
Kan tycka att butiken kan påminnas lite om designtorget eftersom de har en massa roliga udda prylar som man inte kan sluta titta på.
En sak som gör att Colette sticker ut lite från andra butiker är att de byter ut sitt skyltfönster totalt vecka till vecka.  Eftersopm jag var där i nästan 2 veckor fick jag se 2 olika skyltfönster. Vecka 1 hade de en massa snygga spritflaskor i skyltfönster nr1 och i skyltfönster nummer 2 fanns det klänningar på huvudlösa skyltdockor. Vecka nr 2 fanns det huvudlösa skyltdocker i båda fönstren men en massa eleganta klänningar på!
Vi besökte även en av lärarens vänner som har ett eget litet kryp in mitt i Paris. Som ni ser på bilderna kanske kan tycker att det ser lite lustigt ut med så olika omaka saker. Men hans koncept är helt fantastiskt och vilken fantasi och kreativitet denna killen har! Helt underbart måste jag säga.
Hemligheten är att allt som säljs i hans butik har han återvunnit och skapat nya ting av. Detta är bara ett utval av vad som fanns i hans butik men inget var det andra likt kan man säga :)
Små kycklingarna helt gjorda av övergivna små plastbitar/plastpåsar.
(metallbitar, kan vara från burkar?)
(gammal tunna)
(Grolsch ölflaskor blir till nya glas)
(Botten på gammla petflaskor)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0