Hemma från en liten resa till Japan

Så kom man hem igår från en skön liten avkopplingsresa! Vi kom dit vid 16 tiden och direkt när man kom in fick man varma välkommnanden. Vi blev tilldelade badtofflor badkläder och handdukar. Vårat rum låg längstbort i ena hörnet vilket vi tyckte var ganska skönt eftersom vi inte hade någon insikt från de andra rummen och vi hade en underbar utsikt. Rummet var japaninsperarat med väldigt låg säng och ett litet badrum. Tillgång till Tv och internät fanns också. Vi hade bokat ett paket som heter Inre Ro där ingick en övernattning, tillgång till det japanska badet, te och fruktbuffe, frukostbuffe samt aktiviteter. Eftersom man kommer rätt så sent så badade vi och slappade hela kvällen. Var så trött att jag somnade vi vilstolarna vid den stora bassängen. hahaha.

Dagen efter började med att vi åt en underbar frukostbuffe där man bla kunde få i sig: Winerbröd, olika typer av filer tillsammans med ett tiotal olika tillbehör, meloner och andra goda fruker, äggröra, sushi och en massa annat mumsigt! När vi var mätta gick vi ner till aktivitetsrummet där vi fick gå en klass i tai chi och qigong.

Jag och sebbe hade en jätte mysig vistelse och jag vill absolut åka tillbaka och gärna stanna 2 nätter plus boka någon härligt massage!

Man fick ta med sig hem en "badrock/morgonrock kanske man säger", badtofflor och badkäderna. Längtar redan tillbaka och tycker att tiden där gick alldelses för fort!









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0