Trä för skor

Kreativ förpackning för träskor! Nej ...jag menar gympaskor!
Denna träskolåda har en designbyrå som heter: The Great Society skapat till ett projekt som heter PureProjekt. Den är för en ny linje av löparskor från märkes Brooks.
Som ni ser är det ett stort lock som täcker alla 4 förpackningar och lyfter man på den så ligger det 2 st broschyrer och 4 regndroppe-formade caps med ett P
som står för PureProjekt och vänder man på dem ser man en fin illustration. Kapslarna som skorna ligger i är avsedda för att behålla så att materialet inte ska gå till spillo.
Ett annorlunda sätt att skapa en skolåda för löparskor och man får känslan av att de vill att man ska ut i skogen och springa när man har dessa skor på sig.
Ett par riktiga träskor! Haha
Kreativ förpackning för träskor! Nej ...jag menar gympaskor!
Denna träskolåda har en designbyrå som heter: The Great Society skapat till ett projekt som heter PureProjekt.
Den är för en ny linje av löparskor från märkes Brooks. Som ni ser är det ett stort lock som täcker alla 4 förpackningar och lyfter man på den så ligger det 2 st broschyrer och 4 regndroppe-formade caps med ett P som står för PureProjekt och vänder man på dem ser man en fin illustration. Kapslarna som skorna ligger i är avsedda för att behålla så att materialet inte ska gå till spillo. Ett annorlunda sätt att skapa en skolåda för löparskor och man får känslan av att de vill att man ska ut i skogen och springa när man har dessa skor på sig.
Ett par riktiga träskor! Haha












Källa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0